Bankszámlaszám: 55400118-11057350-00000000 Adószám:18286162-1-05
(IBAN) HU71 5540 0118 1105 7350 0000 0000

" Úticélunk a Sötétvölgy volt... "


II. „Gyerekbakancsos – Kutyamancsos” gyalogtúra a Föld napja alkalmából (Szekszárd)

       Magyarországon másodszor, Szekszárdon először került megrendezésre 2012. április 22-én a „Gyerekbakancsos – Kutyamancsos” gyalogtúra. A Remete kápolnánál izgatottan vártuk a kirándulókat, akik szép számmal meg is érkeztek.
            Rövid megbeszélés után elindultunk a Sötétvölgybe. A nem mindennapi terepen is nagyon jól megállta a helyét túrázó csapatunk. Néhányszor persze megálltunk pihenni, enni-inni, gyönyörködni a tájban, és nem utolsó sorban azért, hogy a kutyák is lefetyeljenek párat. Hegyen-völgyön, árkon-bokron keresztül végül megérkeztünk a Sötétvölgybe.


 
Köszönet a VilágZászlóStúdiónak az egyesületi pólókért.


Tartottunk egy kis szünetet, amíg mindenki kifújta magát. Ezután következtek a kutyás programok. A kisebb gyerekek az „utánozd a kutyát” játékos feladatot hajtották végre, a nagyok bújócskáztak a kutyákkal, akik persze kifinomult szaglásuknak és hallásuknak köszönhetően hamar rátaláltak a gyerekekre. A közös játék után lehetett néhány trükköt kérni a kutyusoktól ínycsiklandozó jutalomfalat ellenében.
       A túrát sikeresen teljesítőket oklevéllel, illetve a Mercurius Trading Kft. jóvoltából Ma♥Baker zabszeletekkel jutalmaztuk. A gyerekek kitűzőt is kaptak, amit a Jelvénystúdió ajánlott fel nekünk. Köszönjünk nekik a támogatást.
       A Remete kápolnához visszatérve ért véget a közös kirándulás. Szerintem mind a résztvevők, mind a szervezők nevében elmondhatom, fantasztikusan telt ez a nap. Az időjárás is mellettünk állt. Ebben a csodálatos környezetben, úgy gondolom méltó programmal illettük a Föld napját. 


 

Ősi Edina - Kékcsillag SKE, Szekszárd