Bankszámlaszám: 55400118-11057350-00000000 Adószám:18286162-1-05
(IBAN) HU71 5540 0118 1105 7350 0000 0000

Képzés, vizsgára készülés


Repcét mindenki szereti :)
Egyesületünk igen fontosnak tartja terápiás kutyáink folyamatos képzését. Minden héten legalább egy közös képzést tartunk, mely a csapat összetartó erejét is erősíti. A vizsgázott kutyáinknak mindig „nehezítünk” a tréningen, valamint figyelünk arra, hogy ez ne váljon unalmassá sem a felvezetőknek sem a kutyáknak. 

Nuno és a kis pajtása :)
A feladatok bizonyos tevékenységek köré csoportosulnak. Ilyen például az engedelmes gyakorlatok póráz / póráz nélküli gyakorlása segítők bevonásával, akik legfőként gyerekek, hiszen a kutyusok főleg gyerekekkel dolgoznak együtt munkájuk során.
Tücsök készül a terápiás vizsgájára!
"kerül"
Emellett különböző trükköket tanítunk, és készítünk elő a tréningek során, valamint törekszünk arra, hogy a vizsgafeladatokat nehezítésekkel tökéletesítsük a vizsgázott kutyusoknál.
Nuno másik felvezetőjével is le fog vizsgázni!

 A terápiás kutyák tréningjei mellett megkezdődtek a tanuló kutyáink képzései is! Náluk most a vizsgafeladatok gyakorlása az első. 

Cappy terápiás kutya tanulónk, aki szépségével is hódít!
Reméljük, hogy az idén négy új párossal gazdagodhatunk, hiszen az ellátandó gyerekek száma folyamatosan nő. Látjuk és érezzük, hogy szükség van a munkánkra, ezért is sok sikert kívánunk terápiás kutya tanulóinknak.
Egy ilyen mosoly mindent elárul! :)

Tücsök, helyben maradás gyakorlása

Hol is van az a falat?

Kerekesszékes gyakorlat

Bora már nagyon figyel!