Bankszámlaszám: 55400118-11057350-00000000 Adószám:18286162-1-05
(IBAN) HU71 5540 0118 1105 7350 0000 0000

A sikeres vizsgához vezető út




Balról: Nuno, Repce, Luca, Retek

Egyesületünk hat párosa sikeresen teljesítette a terápiás kutyák számára előírt vizsga /www.matesze.hu/ második körös, záró/gyakorlati vizsgarészét. Ebből három párosunk az FSZK pályázata támogatásával készült fel, és vizsgázott le.

A képzésekbe és munkába fektetett energia, meghozta gyümölcsét. Vizsgázott párosaink sokat köszönhetnek egyesületünk Habilitációs kutyakiképzőjének. Ő volt az, aki folyamatosan biztatott mindenkit, és munkájával tökéletesítette a tanuló kutyák felkészülését a vizsgára. Természetesen a felvezetők munkája is sokat számított. Hetente több alkalommal is szabadidőt kellett fordítaniuk a képzésekre.

Hogy milyen feladatokat, és hogyan gyakoroltuk? Nézd meg itt a linkre kattintva:



Köszönjük az Ózdi Városi TV-nek, hogy ilyen csodás felvételeket készített!


Vizsgázott párosaink:
Kozupné Tóth Bianka & Luca, Marcinkó Donát & Repce, Békei Gabriella & Retek, Kovács Istvánné & Nuno, Kozup Sándor & Luca, Szűcs Nikoletta & Repce


Hálás szívvel köszönjük a SANSZ Alapítvány munkatársainak: Bujdosóné Ármós Ibolya vizsgaelnök, és Lévainé Kápolnási Ibolya vizsgabizottsági tag munkáját, építő észrevételeit.

Továbbá köszönjük a Bolyky Tamás Általános Iskolának, hogy helyszínt nyújtott számunkra, és hogy mindenben mellettünk állt, a felkészülés és a vizsga szervezés során is. Hálásan köszönjük Sebők Éva fejlesztőpedagógus munkáját, aki kiemelkedő szakmai elhivatottsággal vezette a foglalkozásokat. 

Immár Egyesületünk hat terápiás kutya - felvezető párossal végzi munkáját Ózdon, és környékén!


Gratulálunk, és sikerekben gazdag munkát kívánunk!