Bankszámlaszám: 55400118-11057350-00000000 Adószám:18286162-1-05
(IBAN) HU71 5540 0118 1105 7350 0000 0000

Újra az "iskolapadban"

A kellemes őszi idő újra lehetőséget teremtett arra, hogy még gyakrabban tudjunk közös képzéseket tartani. Egyesületünk tagjai  - habilitációs kutyakiképzőnk vezetésével - heti három közös képzésen vesznek részt. Ebből az egyik talán a civil emberek számára is leglátványosabb és legkülönlegesebb a VÁROSI TRÉNING, ahol a tanulók és a vizsgázott párosaink egyaránt az inger gazdag környezetben történő munkavégzést gyakorolhatják.

(Bodza és a dummy)

(Bianka és Bodza)




(Lívia és Nuno)

(Niki - a habilitációs kutyakiképzőnk - és Repce)


Idén a tavalyi évhez hasonlóan is részt vesznek tanuló kutyáink a MEOE ózdi szervezetének kutyaiskolájában szervezett engedelmességi alapképzésen. Itt az engedelmességi alapfeladatok mellett a kutyák fajtásaikhoz fűződő kapcsolataikat tudjuk kontrolláltan formálni.
Kölyöktanuló kutyáink az iskola óvodai csoportjában kaptak lehetőséget arra, hogy a megfelelő fajtársi szocializációt gyakorolni tudjuk velük. 

Kutyusaink az Iskolában:



Kutyusaink az óvodában: 



 Az ózdi gyógypedagógiai iskolának köszönhetően idén megkezdhettük a zárt helységben történő terápiás tréningeket is. Ennek célja, hogy kutyáink a speciális terápiás órákon használandó képességeket elsajátítsa, megismerkedjenek azokkal az eszközökkel (tornapad, zsámoly stb.) melyek használata munkájuk során előfordulhat. Ezen a helyszínen gyakorolják kutyáink a terápiás vizsga feladatokat is. 

 (Niki és Repce)

 (Bodza és Bia)

 (Sanyi és Luca)

( Bia és a "kislányok")