Bankszámlaszám: 55400118-11057350-00000000 Adószám:18286162-1-05
(IBAN) HU71 5540 0118 1105 7350 0000 0000

A III. ParkFesztivál sikere



Augusztus 20-án harmadjára került megrendezésre az Ózdi ParkFesztivál, ahol találkozhattál az Egyesület ózdi tagjaival, és kutyusaival.



Először egy kis bemutatóval kedveskedtünk a jelenlévő gyerekeknek, akik részvételükkel nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy vidáman és játékosan töltsük el azt a bő fél órát!


Nagyon sokan érdeklődtek a munkánk iránt, rengeteg gyermek arcára csaltunk mosolyt. A kutyás bemutató, melyben a gyerekek aktív résztvevőként működtek közre nagy sikert aratott, közel 30 gyermek próbálhatta ki a bemutató alkalmával, hogy milyen érzés együtt „játszani” a terápiás kutyákkal. 



A program során az érdeklődők találkozhattak Luca, és Botond terápiás kutyáinkkal, Retekkel a terápiás kutya tanulónkkal, és az apró terápiás kutya ovisokkal: Bodzával a 3 hónapos vizsla kislánnyal, Repcével az 5 hónapos vizsla leányzóval, és Nunoval, az 5 hónapos spániel fiúcskával.




Megtisztelt minket jelenlétével Delinke kutyus is, aki sajnos a nagy távolság miatt nem tud egyesületünk tagja lenni. Igazi terápiás kutyusnak való, így itt szeretnénk neki sok sikert kívánni a jövőben!



Minden kutyusunk kiválóan helytállt a nagy hőség, a koncertek, a huszárbemutatón elhangzó lövések, ostor csattogás , és a mini vidámpark zaja ellenére. A nyugodtak és kiegyensúlyozottak maradtak végig, eredményes szocializációs tréning volt számukra a program. Vizsgázott kutyáink pedig tökéletesen bizonyították rátermettségüket a hibátlan, és kitartó munkájukkal.


Köszönet NEKIK:

Ezúton szeretnénk megköszönni a Szervezőknek (Ózdi OMI), a színvonalas szervezést!

Utólag szeretnénk megköszönni támogatóinknak, hogy hozzájárultak munkánk sikeréhez!



Szeretnénk megköszönni az ózdi Digit Center Kft.-nek a több mint 100 db leporellót, amivel még színesebben tudtuk egyesületünk munkáját bemutatni az arra sétáló látogatóknak.

Végül nagy köszönet azoknak a civil embereknek is, akik támogatásukkal segítették/segítik egyesületünk működését!